Blogginlägg av Alice Stenlöf


En dag mitt i livet

En dag mitt i livet

Sneakers: Puma / Jeans: Replay / Hoodie: TCI / Jacka: Alpha Industries / Väska: Na-kd

Ungefär såhär har jag sett ut precis hela helgen, haha. Det blev inget blogginlägg igår eller tidigare idag eftersom jag jobbade och efter det bestämde sig jag & Philip för att åka hem till hans föräldrar för att mysa med alla hundar och sova där. Jag får ett sånt panikbegär efter närvaron av hundar när jag varit utan för länge. Så igår fanns det inget annat alternativ än att åka dit för middag, film i soffan och somna bredvid Philips hund.

Idag jobbade jag återigen och är nu hemma och kollar ikapp lite youtubeklipp som jag missat samtidigt som jag sippar på mitt kaffe. Philips mamma och syster kommer strax och plockar upp mig för att åka och kolla på Philips match. Jag är trött men taggad på lite hockey denna kalla söndag. Inte asmycket spännande just nu annat än min vardag att skriva om här. TTYL!

)

Vidare till bloggen