Blogginlägg av Alice Stenlöf


About last night

About last night

Gårdagskvällen var som balsam för min lilla själ. Jag & Philip gick som sagt till Olssons vin för att dela på en charkbricka och varsitt glas rött. Kan inte komma på något bättre sätt att avsluta en dag på? Vi satt där en bra stund och fnissade mellan allvaret i vårt deeptalk innan vi tillslut tackade för oss. Vi köpte med Indiskt på vägen hem som vi sedan tryckte i oss framför några avsnitt av family guy i soffan. Jag somnade innan klockan slagit 11 i Philips stora famn.

Idag är en ny men minst lika GRÅ dag… Min storebror kom precis förbi på lunch vilket är myyyys. I eftermiddag vankas dubbelpass på gymmet dvs mina favoritpass. Förhoppningsvis hinner jag till Philips match direkt efter. Behöver bara få tag på en bil!

Vad gör ni denna gråa onsdag?

)

Vidare till bloggen