Blogginlägg av 100kitchenstories


YEAR 2016 - THE BEST YEAR OF MY LIFE!

YEAR 2016 - THE BEST YEAR OF MY LIFE!Många säger att 2016 var deras värsta år någonsin, att vi inte ska prata om året, men jag måste säga att år 2016 varit mitt bäst år någonsin - utan tvekan! Jag växte, jag utvecklades, jag utmanades. Jag sattes i tuffa känslomässiga situationer där jag var tvungen att lära mig att skilja på vad jag ville göra och vad jag borde göra. Jag sa hejdå till personer som betytt mycket, men endast för att säga hej och öppna upp dörrar för andra. Jag har vågat utmana mig själv och därför satt mig i situationer som jag aldrig någonsin tidigare kunnat tänka mig att jag skulle befinna mig i. Och nu står jag här, redo för år 2017, och vad allt det har att erbjuda. Jag är säker på att även detta år kommer bli fantastiskt, med start med en resa över hela jorden, ner till Australien, helt själv, för ett antal månader. Vi ska kika lite på hur mitt år 2016 sett ut.


instagram 100kitchenstories and psuonvieri
Det allra allra sjukaste och bästa jag gjort i år - och någonsin i hela mitt liv - var att springa Göteborgs varvet i maj. Jag satt i rullstol på grund av bilolycka för 6 år sedan, så det kändes som ett riktigt uppfyllande att klara av att springa detta lopp som är jobbigt såväl psykiskt och fysiskt. Jag kom gråtandes in i mål, men jag var otroligt glad och stolt över mig själv. Jag hade aldrig sprungit mer än 8 km i sträck, men kroppen klarade trots det av att springa hela 21,1 km utan att stanna. Det var beviset på hur mycket kroppen klarar av, och hur stark jag personligen lyckats bli igen efter min bilolycka!


Läs hela inlägget om min historia kring Göteborgs Varvet här.

Jag har gått på en del roliga event och tillställningar av olika slag under året, och ett av det var ENT-camp på tv4. Jag var en av hundra utvalda som fick vara på ett heldagsevent med andra social media influencers där vi fick lära oss massa om sociala medier, framtiden kring den, samt träffa kända profiler. Läs hela inlägget för ENT camp här.

Sen åkte jag till Grekland för sommaren. Som alltid var jag där i två månader, men detta år var det annorlunda - den var bara så jäkla bra. Jag gjorde egentligen inget speciellt, men desto mer jag är i Grekland desto mer folk träffar jag, desto mer nära kompisar får jag, desto mer får jag uppleva, och desto mer börjar jag älska landet mer och mer. Det var rent sagt jobbigt att lämna Grekland denna gång. Det blir så när man har två hem. Ganska logiskt faktiskt.


Trots att Göteborgs Varvet var tufft så kände jag sådan glädje och boost att springa det att jag ville springa mer. Efter att jag varit hemma i Göteborg för två dagar, från min 2 månader långa semester i Grekland, så sprang jag Midnattsloppet i Göteborg. Efter två veckor så åkte jag upp till Stockholm med en kompis och sprang dessutom Tjejmilen, som jag lyckades klara min mål-tid på. Så nöjd.
Lilla jag blev utnämnd till en av Sveriges bästa matbloggare av Mitt kök, Expressen, i år vilket är helt fantastiskt! Jag fick dessutom mitt recept publicerat i Mitt Kök, Expressen, i maj. Kan inte förstå att lilla jag fick se mig själv bli utvald, samt finnas med i tidningen.

Jag har varit i Stockholm fyra gånger detta år, vilket är fyra av fem gånger jag någonsin varit i Stockholm. I samband med mina Stockholms-vistelser så har det de allra flesta gånger varit något bloggrelaterat jobb eller event, som t.ex. den AW jag gick på Urban Delis takterrass i maj eller den presslunch jag gick på av Leif Mannerström.


Läs hela originalinlägget om AW på urban deli här och originalinlägget för presslunchen med Leif Mannerström här.


Beautiful Cuisines har repostat ett av mina mat-foton, och det har fått närmare 16.000 likes! HELT SJUKT! Detta inlägg på Chocolate Deluxe Ice Cream Bowls with Choco Granola Bars kommer fotona ifrån.


Jag har blivit ambassadör och haft många roliga samarbeten med bland annat add ice cream, phoodster, fitnessguru, my museli, noa relaxation, testagram, risenta, vinga of sweden och room 99.


Några av mina mest uppskattade inlägg här på bloggen har varit:

Höstgröt med gurkmeja, bipollen och jordnötssmörsås

Hallonsorbet med riven mörk choklad

Sockerfri och veg höst-brunch

Banansmulpaj i glas med carobsås och yoghurt-vaniljkräm

Frukostskålar för "champions" - 8 fantastiska recept


Generellt så blev jag mer vuxen av mig detta år. Jag mognade ur många aspekter, både gällandes vänskap, relationer, prioriteringar, jobb och skola. Våren så fokuserades mycket på jobb, vilket det dock även varit nu i höst i kombination med lite universitetsstudier. Jag har alltid älskat att plugga och att jobba, och nu att få friheten att välja att göra det man vill så har jag älskat att kunna fokusera på det helhjärtat. Blogg-jobbet kommer delvis förändras/ ta en annan inriktning nu när jag är i Australien, men jag kommer definitivt fortsätta satsa på det. Jag är taggad för vad som väntar med framtiden!


Men detta tar mig även till er, jag skulle uppskatta om ni kan hjälpa mig besvara vad vill ni se mer av här på bloggen? (recept, tips, hälsa, resor, vardagsfoton etc), vad vill ni se mindre av?, samt ge mig övrig feedback - både ris och ros!

-
Tack år 2016 för alla fina minnen och allt jag lärt mig. År 2017 jag är redo för dig.

ÄR DU REDO FÖR ÅR 2017?Follow 100kitchenstories.se on bloglovin.

For my international readers. There is a google translator to the left at the bottom of the menu.

)

Vidare till bloggen