Blogginlägg av 100kitchenstories


Chamomile cooked Oatmeal with Coconut Fried Banana and Chewy Bar Bites

Chamomile cooked Oatmeal with Coconut Fried Banana and Chewy Bar Bites

instagram 100kitchenstories


De två första dagarna av år 2017 har varit härligt soliga, med vårkänsla i luften och med mycket socialt umgänge. Jag har verkligen njutit av min vistelse i Grekland som det är dags att säga adjö till. Hela dagen idag har jag nämligen förberett min ryggsäck för Australien-resan som väntar imorgon, vilket jag tycker är helt crazy. Jag fattar inte att jag ska åka - helt själv, 9 veckor, till andra sidan jorden, the Land Down Under, Australien imorgon. WOW!

Det är lite sorgset att åka för jag vet att jag inte kommer ha tillgång till ett riktigt kök för 9 veckor. Hur kommer bloggen gå till kanske ni undrar? Oroa er inte, jag har allt under kontroll och den kommer fungera, men möjligtvis med lite mindre uppdatering. Om det är något ni funderar över eller har som önskemål så säger ni till annars eller hur? ♥

Men jag åker ju faktiskt inte fören imorgon så vi ska kika på dagens frukost som var en riktigt bra sådan. I denna skål befinner sig kamomillkokad havregrynsgröt med kokos-stekt banan, sega chunks av bars och ringlad honung.Biofood / Kakao pulver Criollo Eko 250 g / Kung Markatta / Urtekram / Te Kamomill

Innehåller adlinks. Klicka på taggarna i fotot för att finna online-shops där du kan köpa ingredienserna.
[Recept]

Kamomill-gröt med stekt banan och sega "bar chunks"

1 portion


1 dl havregrynsgröt

Kamomillblommor eller te + 1 dl vatten

1 dl växtbaserad mjölk (eller mer vatten)

En nypa salt


2 dadlar

dl havregryn

1 msk vatten

1 tsk kakao

ca 5 st mandlar

1 tsk honung

Nypa salt


Banan + kokosolja + kanel


Koka upp vatten och lägg i blommorna/ te:t och låt stå för minst 10 minuter. Om du använder dig av blommor sila vattnet, och om du använder dig av tepåse pressa ur påsen så du får med all smak.

Koka upp havregrynsgröten i te-vattnet och resterande vätskan med en nypa salt på vanlig viset du gör gröt. Servera i en skål.


Mosa dina dadlar ordentligt. Hacka dina mandlar till mindre bitar (men inte för små). Blanda alla ingredienser ordentligt till en seg konsistens.


Hetta upp lite kokosolja i en stekpanna. Skiva banan. Pudra över kanel och stek tills de fått färg.


Garnera din gröt med din stekta banan och små klumpar av den sega bar-blandingen.


Follow 100kitchenstories.se on bloglovin.

For my international readers. There is a google translator to the left at the bottom of the menu.


)

Vidare till bloggen