Blogginlägg av 100kitchenstories


AUSTRALIA TRIP - Melbourne part 1

AUSTRALIA TRIP - Melbourne part 1

instagram 100kitchenstories


När man har ankommit till Australien, vill umgås med kompisar, har dålig tillgång till internet och dessutom bara vill leva livet utan att tänka för mycket på annat, så blir det enkelt att bloggen inte uppdateras riktigt lika mycket som vanligt. Jag hoppas ni har full förståelse för detta, men nu är det dags för mig att uppdatera er med vad jag har gjort hittills! Jag har haft en superbra första vecka på andra sidan jorden, och jag är taggad på vad som väntar framöver!

Jag ankom i Australien på onsdagen efter en lång, men bra resa från Grekland, och blev upphämtad då av min kompis från flygplatsen. Som jag nämnt innan så är han också grek och jag lärde känna honom sommar 2015 i Grekland när han var där för semester och jag detsamma. Vi blev vänner och nu när jag hade tänkt åka till Melbourne så har jag fått bo de första dagarna hos honom och hans familj. (På fotot ovan ser du mig och hans syster)

Under torsdagen så åkte vi dock upp till deras sommarhus som ligger på Peninsula Mornington. Det var han, hans familj och massa vänner i huset, och det var verkligen stämning och roligt heeeela tiden! Vi var på stranden under dagarna och på kvällarna så drog vi antingen ut för att äta, för en drink eller så satt vi hemma för att kolla på film och ha det mysigt i trädgården. Vi befann oss i sommarhuset tills måndagen, för sedan kom vi tillbaka på måndagen under dagen för att se lite av Melbourne. Tisdag gick vi ut för att shoppa (haha jag har insett att jag har tagit lite väl lite kläder med mig), och idag onsdag är jag ute och strosar själv i Melbourne.

Från och med nu så kommer jag befinna mig i Melbourne för ca en vecka till. Jag ska checka in på hostel imorgon för att få möjligheten att klara mig själv (vilket är det jag vill) och utforska staden ordentligt innan jag börjar åka norrut för flera äventyr.


Follow 100kitchenstories.se on bloglovin.

For my international readers. There is a google translator to the left at the bottom of the menu.


)

Vidare till bloggen